Steiger – Give Space

The Steiger album is released today!

Check it here

Recorded, mixed & produced by yours truly

Steiger 'Give Space' locations compilation

🎉🎉🎉Zo blij met onze nieuwe plaat, Give Space! Officieel uit vandaag! Wat een fantastisch jaar was dit. Dankzij een ongelooflijk team van fantastische en super getalenteerde mensen hebben we dit locatie project kunnen verwezenlijken. Bedankt aan iedereen die ons gesteund ,en vooral geïnspireerd heeft.(Teaser door Engel Doyen)So happy with our new record, Give Space, that came out today! What a fantastic year we had. Together with a fantastic team of beautiful people we were able to put our locations project into reality. Thanks to everyone who supported and inspired us. (Teaser by scherper)Come and check us out at release concert Handelsbeurs Concertzaal, 27th of September 🎉🎉🎉Album order via this link!!:https://sdban.lnk.to/GiveSpaceBig thanks to:Sdban Records ART-SPOT.BE Rumoer! Piano's Maene Gerd de Kinderen Lobke Aelbrecht Peter Desmedt Yann Windey

Geplaatst door Steiger op Vrijdag 14 september 2018